Pályázat
Logó

Gyermekszemészeti szakrendelés

Gyermekszemészeti szakrendelés Kaposváron csak optikánkban elérhető!

Időpontfoglalás személyesen, vagy telefonon lehetséges: 06-82/311-165.

A látás egy tanult dolog. A látásfejlődésben a 0-6 éves kor a meghatározó, ezért a szemészeti elváltozások jelentős részének kezelését ekkor javasolt elkezdeni a sikeres eredményhez. Ha nem ismerünk fel időben bizonyos eltéréseket (pl. tompalátás vagy ún. “amblyopia”), akkor azok később már semmilyen módon NEM gyógyíthatók.

Fontos a gyermekek vizsgálata ha a családban több szemüveges, kancsal, tompalátó családtag ismert, illetve ha előfordulnak öröklődő szembetegségek. 

Vigyázzon gyermeke látására!

Ellenőriztesse gyermeke szemét rendszeres szemvizsgálat útján a myopia vagy egyéb látásproblémák időben történő, korai felismerése és kezelése érdekében, mellyel a látásromlás, továbbá a rövidlátás ütemének gyorsulása, illetve a rövidlátás súlyosbodásával együtt járó komplikációk esélye csökkenthető.

A szabadban eltöltött idő jótékonyan hat a gyerekek szemére, mivel lassítja a rövidlátás ütemének fokozódását. Ugyanakkor fontos, hogy a kültéren eltöltött idő alatt a gyermekek szeme védve legyen a káros UV-sugárzástól!

Az ÚJ MiYOSMART Chameleon fényresötétedő szemüveglencse a hagyományos MiYOSMART alaplencse fényresötétedő változata, mellyel bármely fényviszonyok között biztosítható a myopia kontroll terápia.

A fényresötétedő lencse a kontroll biztosítása mellett:

  • 100% UV-védelmet biztosító a káros UV-A és UV-B sugarakkal szemben
  • Megoldást kínál a fényérzékenység tüneteinek csökkentésére
  • Jobb látásélmény tud biztosítani intenzív fényviszonyok között.

Gyermekszemüvegek

1 3
2
5
4

HOYA MiYOSMART szemüveglencsék.

Innovatív szemüveglencse a gyerekkori myopia kezelésére