Garancia

Miután megállapítottuk az Ön látásigényének megfelelő dioptriát, segítünk kiválasztani az elvárásának legmegfelelőbb szemüveglencse és szemüvegkeret kombinációt. Ezt követően kitűnő minőségben elkészítjük az Ön szemüvegét, így teljes körű garanciát vállalva a szemvizsgálattól a tökéletes látást biztosító szemüvegig.

2 év gyártási garanciát vállalunk az Ön által vásárolt Hoya szemüveglencsék felületkezelésére. Gyártási hiba esetén a szemüveglencséjét ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük, hogy Ön minden helyzetben tisztán lásson. Nem számít gyártási hibának a helytelen kezelésből fakadó felszíni sérülés.

1 év törési és repedési garanciát vállalunk, ha extra erős Hoya PNX szemüveglencsét vásárol, hogy Ön hosszútávon élvezhesse a szemüvege által nyújtott előnyöket.

1 év jótállást vállalunk az Ön által vásárolt bármely típusú szemüvegkeretre, amennyiben a vásárolt komplett szemüveg értéke meghaladja a bruttó 10.000 Ft-ot. Nem vonatkozik a garancia a helytelen karbantartás, szándékos rongálásból fakadó problémákra.

Fél éves megszokási garanciát vállalunk bármilyen Hoya progresszív lencse vásárlásakor, hogy közelre és távolra egyaránt jól lásson, minden élethelyzetben. Ha szakértő munkánk ellenére nem tudja megszokni a lencsét, fél éven belül kicseréljük azt egy azonos dioptria értékű bifokális vagy távoli és közeli szemüveglencsére.

Díjtalanul vállaljuk szemüvegének ultrahangos tisztítását, csavarjainak meghúzását és szükség szerint az orrtámaszainak és szárvégeinek beállítását, hogy Ön és szemüvege mindig kitűnő formában legyen!